Rado uurwerken

Rado staat bekend om zijn innovatief design en gebruik van revolutionaire materialen met als doel het ontwerpen van horloges onder de meest duurzame wereldwijd.

Sinds de oprichting van Rado in Lengnau, Zwitserland, onderscheidt het merk zich door zijn pioniersgeest met als filosofie “if we can imagine it, we can make it”.

High-tech keramiek speelt al drie decennia lang een centrale rol in Rado’s benadering van het maken van duurzame horloges. High-tech keramische uurwerken zijn kunstvoorwerpen die heel veel vakmanschap vergen: Hun gladde oppervlakken hebben een metallic of matte look, en kunnen vevaardigd worden in diverse kleuren. Subtiliteit, minimalisme en elegantie staan centraal bij rado’s ontwerpen. Ze zijn ook ongelooflijk comfortabel en hypoallergeen.

De Boeck Juweliers is officiële Rado dealer. Indien u meer informatie wenst zoals prijzen, beschikbare collecties en leveringstermijnen zullen we u graag op de hoogte brengen. Uiteraard kan u onze zaak in Mechelen een bezoek brengen om onze uitgebreide collectie van Rado te ontdekken.